Conferentie door Virginie Mari, Lichaams-spirituele therapeut + helingsessies in Amsterdam + retraite in NL

Vrijdag 27 mei 2011, om 19:15

De Roos

(Centrum voor Persoonlijke & Spirituele Groei)

P.C. Hooftstraat 183

1071 BW Amsterdam

Vondelzaal.

Sigaretten, drugs, alcohol, suiker, computers, telefoon, tv, porno… De klassieke therapieën handelen vaak alleen op het mentale denken waardoor mensen met verslavingen weer gauw terugvallen in het oude.

Misschien kan de traditionele geneeskunde uit de Amazone wat betekenen.

>Sinds 8 jaar behandeld Virginie Mari met biologische tabakssap* vele personen met allerlei vormen van verslavingen. Sinds duizenden jaren wordt de sap van het blad van de wilde tabak in het Amazonegebied als de meest krachtige plant beschouwd. Volgens de indianen bevat deze plant een soort “healers-geest” die het geheel van onze energetische lichamen sterk reinigt. De helingssessies hebben strenge regels. Maar als je bereidt bent deze te volgen dan kun je belangrijke resultaten boeken op zowel lichamelijk niveau (cellulaire geheugen), als psychologisch niveau (realisaties over wat de redenen zijn dat je verslaafd bent geraakt, vaak verbonden met het verleden) en als laatste, op spiritueel niveau (bewustzijnsvergrotend).

*De tabakssap is géén hallucinogene plant! Ze helpt eerder bij het verankeren in de realiteit en is het tegenovergestelde van de gerookte tabak…. De sigaret dood, de tabakssap geneest: http://www.tobaccospirit.nl/artikelen.html

Deze conferentie zal klinische voorbeelden geven en het healingsproces beschrijven en zal de vastenkuur/retraite met tabakssap bespreken die zij tussen de 29ste juni en 3 juli a.s op de Veluwe (NL) organiseerd.

5 euros (svp contant betalen)

Inschrijven verplicht via : info@tobaccospirit.nl of tel nr : 00 31 + (0) 6 810 800 55

Virginie Mari

Sinds 1 jaar vinden elke maand tabakssapsessies plaats in Amsterdam. Sindsdien hebben al 140 personen deelgenomen. Ze worden begeleidt door Virgini Mari 62 jaar, frans spirtueel lichaamstherapeut die tevens haar eigen centrum heeft in de Pyreneën.

Info sessies Amsterdam 2011-2012

www.tobaccospirit.nl

Retraite in NL in juni-juli 2011 (Veluwe, NL):

Informatie over de retraite (NL)

https://docs.google.com/leaf?id=0B66Yjqu5tPFgN2M0YzdjYzctYThkZC00MGE4LThkZDUtZjNmYjkwNzdjOTBj&hl=en&authkey=CNaAl8MP

Informatie in english:

https://docs.google.com/leaf?id=0B66Yjqu5tPFgYWFlNTQxM2YtZDI0Mi00ZTk5LWIyMmItODE1NzUwNzdiYWQ4&hl=en&authkey=CJOyu7gK